.

 

Cilat janë përfitimet e pajtimtarëve falas në YouTube?

 

A e dini se gjëja më e mirë që mund të merrni ndonjëherë është Falas. Shumica e njerëzve duan artikuj falas dhe veçanërisht kur bëhet fjalë për mediat sociale, më e mira që mund të merrni ndonjëherë janë pajtimtarët falas YouTube.

 

(1) Ndjekje më e madhe

 

Të kesh shumë abonentë në YouTube është ëndrra e të gjithëve. Ne lutemi dhe punojmë aq shumë për të marrë këta pajtimtarë falas në YouTube, por duhet shumë kohë për të mbledhur njerëz për të parë përmbajtjen tuaj. Kjo është arsyeja pse marrja e abonentëve falas në YouTube është opsioni më i mirë.

.

 

(2) Merrni Vërejtje Shpejt

 

Llogaritë e YouTube me ndjekje masive priren të kenë pak masive. Kjo ndihmon në promovimin e videove tek audienca tjetër e synuar, duke rritur kështu ndjekjen tuaj në mënyrë të natyrshme dhe të sigurt. Të gjithë në platformë do të shohin dhe shikojnë përmbajtjen tuaj ndërsa i prodhoni.

.

 

 

(3) Bëhuni i Famshëm dhe Bëhuni Viral

 

Të kesh shumë abonentë falas në YouTube ndihmon pronarët e llogarive të fitojnë popullaritet shpejt dhe gjithashtu ndihmon që përmbajtjet e tyre të bëhen virale brenda kohës më të shkurtër të mundshme.

.

 

(4) Ndërgjegjësimi për markën

 

Abonentët në YouTube janë votat që tregojnë se sa e ligjshme është marka juaj. Duke pasur mjaft abonentë falas në YouTube tregoni se marka juaj është e mirë dhe prandaj duhet t’i kushtohet vëmendja e nevojshme. Kjo tenton të ndihmojë pronarët e bizneseve të bëjnë më shumë shitje duke sjellë më shumë para.

.

 

(5) Merrni Renditjet më të Larta dhe të Shpejta.

 

Llogaria në çdo kohë që ka shumë abonentë ka tendencë të ketë më shumë shikime sepse ka audienca që janë aty për të shikuar përmbajtjen e postuar. Publiku do të reagojë patjetër ndaj përmbajtjes. Disa do të pëlqejnë të ndajnë dhe të komentojnë përmbajtjen që sinjalizon algoritmin YouTube se përmbajtja juaj është e mirë dhe për këtë arsye duhet të promovohet tek një numër më i lartë i njerëzve. Kjo ndihmon për të marrë renditjen në një normë më të shpejtë.

.

 

(6) Bëni më shumë para

 

Abonentët në YouTube mund t’ju ndihmojnë të rrisni shitjet tuaja. Kjo është sepse kur keni shumë prej tyre, ju promovoni produktin tuaj të bashkuar në audiencën më të lartë dhe më pas bëni disa para më shumë prej tyre. Kjo rrit të ardhurat tuaja në fund të ditës.

.

 

Si të merrni abonentë falas në YouTube (mënyra e vërtetë)

 

A e dini se ka disa këshilla që mund t’ju ndihmojnë të fitoni pajtimtarë brenda një kohe të shkurtër në mënyrë që llogaria juaj të rritet më shpejt dhe në mënyrë të qëndrueshme?

 

(1) Kërkojuni shikuesve tuaj të abonohen.

 

Përmbajtja cilësore sjell gjithmonë pajtimtarë, veçanërisht kur i kërkon që të abonohen dhe të shtypin njoftimin e ziles në fund të videove të tua. Njerëzit priren të harrojnë se ata duhet të pajtohen, kështu që gjithmonë duhet t’i kujtoni në mënyrë që të mos humbni adhurues të çmuar që mund të ndihmojnë në ndërtimin e markës suaj.

.

 

(2) Tregoni planin tuaj për videon tjetër.

 

Kjo e ndihmon shikuesin të dijë se çfarë të presë dhe nëse atij ose asaj i pëlqen trendi, ai ose ajo mund të pajtohet lehtë dhe shpejt për të krijuar bazën tuaj të fansave.

.

 

(3) Gjithmonë përdorni llogari të verifikuara.

 

Në këtë mënyrë, audienca dhe shikuesit tuaj do të dinë se sa serioze është marka juaj dhe do të regjistroheni për ta ndjekur dhe mbështetur atë. Llogaritë e verifikuara janë gjithashtu të mira për video më të gjata të cilat mund të ngarkohen për ta mbajtur audiencën tuaj të angazhuar dhe argëtuar.

 

(4) Ndërtoni një komunitet dhe Bashkëveproni me ta.

 

Pasi njerëzit të jenë regjistruar në kanalin tuaj, ata duhet të angazhohen në mënyrë që të vazhdojnë të ndjekin. Kjo ju pengon të humbni audiencën e mundshme dhe në këtë mënyrë t’ju ndihmojë të ndërtoni një ndjekje më të madhe.

 

 

.

 

Si të dyfishoni abonentët tuaj në YouTube

 

Hapat e mëposhtëm të renditur më poshtë janë hapat e duhur dhe të thjeshtë për t’u ndjekur për të dyfishuar dhe rritur abonentët tuaj në YouTube.

 

(1) Personalizoni kanalin tuaj

 

Përdorni artin dhe banderola të këndshme për të zbukuruar llogarinë tuaj në mënyrë që t’i tregoni audiencës se çfarë ka të bëjë me markën tuaj. Kjo do të ndihmojë në fitimin e klientëve potencialë të cilët gjithashtu janë të interesuar në përmbajtjen tuaj.

.

 

(2) Përmbajtja e Cilësisë së Postimit

 

Të gjithë e duan cilësinë. Mënyra më e mirë për të fituar ndjekje masive është të prodhoni dhe postoni përmbajtje cilësore që do t’ju ndihmojnë të mbani abonentët tuaj dhe të sillni më shumë njerëz të tillë për t’u pajtuar në kanalin tuaj.

.

 

(3) Përdorni fjalë kyçe të njohura

 

Fjalët kyçe të njohura janë ato për të cilat shumica e njerëzve janë duke kërkuar. Prandaj nëse prodhoni përmbajtje në lidhje me ato kërkime, atëherë ka shumë të ngjarë që përmbajtja juaj të vërehet, të shikohet dhe të fitojë pajtimtarë në fund të fundit.

.

 

(4) Konsistenca është kryesore

 

Gjithmonë postoni në një kohë të caktuar dhe jini shpesh. Shikuesit pëlqejnë llogaritë që prodhojnë rregullisht dhe kjo i ndihmon ata të rriten më shpejt se llogaritë mesatare që nuk postojnë rregullisht.

.

 

 

 

Komentoni përvojën tuaj

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 1,053 reviews)
Excellent99%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Amazing!

Rated 5.0 out of 5
June 10, 2024

Excellent blog! I chose the Aegean College

Aegean College

Highly recommended

Rated 5.0 out of 5
June 30, 2023

Their services are just awesome.

Bushra

Amazing

Rated 5.0 out of 5
June 16, 2023

I had a wonderful experience from this company. I will surely order again

สอาด

Awesome

Rated 5.0 out of 5
June 3, 2023

I had an amazing experience

Doreen

Perfect

Rated 5.0 out of 5
June 3, 2023

I highly recommend this company

Yusif