14th April 2024

Vendosni porosinë tuaj tani

Të gjitha shërbimet tona funksionojnë në mënyrë perfekte.

500 NDJEKËS

$
6

Ndjekësit e vërtetë

100% e garantuar

Nuk ka fjalëkalim

Llogaritë aktive

Pagesë e Sigurt

1000 NDJEKËS

$
12
 • Ndjekësit e vërtetë

  100% e garantuar

  Nuk ka fjalëkalim

  Llogaritë aktive

  Pagesë e Sigurt

2000 NDJEKËS

$
25
 • Ndjekësit e vërtetë

  100% e garantuar

  Nuk ka fjalëkalim

  Llogaritë aktive

  Pagesë e Sigurt

5000 NDJEKËS

$
62
 • Ndjekësit e vërtetë

  100% e garantuar

  Nuk ka fjalëkalim

  Llogaritë aktive

  Pagesë e Sigurt

10,000 NDJEKËS

$
124
 • Ndjekësit e vërtetë

  100% e garantuar

  Nuk ka fjalëkalim

  Llogaritë aktive

  Pagesë e Sigurt

50,000 NDJEKËS

$
620
 • Ndjekësit e vërtetë

  100% e garantuar

  Nuk ka fjalëkalim

  Llogaritë aktive

  Pagesë e Sigurt

 

 

.

 

Pse duhet të blej ndjekës në Instagram?

 

Asnjëherë nuk është e lehtë të rritesh faqen e instagramit pa ndjekës. Shumë njerëz përdorin blerjen e ndjekësve në vend që të presin që të rriten pas tyre ngadalë. Kjo parandalon zhgënjimet e ndërtimit nga e para.

.

Algoritmi i Instagram promovon përmbajtje që vijnë nga faqet me ndjekës të lartë. Pra, nëse jeni fillestar, atëherë do të jetë shumë e vështirë të ngjitesh lart. Nëse blini ndjekës dhe pëlqime në instagram, algoritmi do ta trajtojë faqen tuaj si autoritare dhe do të promovojë të gjithë përmbajtjen tuaj në një mbulim më të gjerë.

.

 

Pasuesit e Vërtetë Vs. Ndjekës të rremë

 

Pasi të keni fituar një numër të konsiderueshëm të ndjekësve, ju prisni që ata të reagojnë ndaj të gjitha postimeve tuaja.
Ndjekësit tuaj duhet të jenë në gjendje të komentojnë, pëlqejnë, ndajnë, etj. Në të gjitha postimet tuaja. Kjo do t’ju tregojë ose do t’ju tregojë se ndjekësit kanë vërtet interes në përmbajtjen tuaj. Nëse blini ndjekës të vërtetë të instagramit nga faqja në internet më e besuar në botë, ndjekësit tuaj do të ndërveprojnë me të gjitha ngarkimet tuaja. Nga ana tjetër, nëse blini ndjekës të lirë të instagramit nga burime të lira, atëherë ngarkimet tuaja nuk do të marrin asnjë angazhim.

.

Mos harroni gjithashtu se, algoritmi i instagramit varet nga angazhimet për të ditur nëse adhuruesit e pëlqejnë përmbajtjen. Nëse algoritmi zbulon se shumë nga ndjekësit tuaj angazhohen aq mirë me ngarkimet tuaja, atëherë ai e promovon atë tek kaq shumë njerëz.
Kështu që gjithmonë blini ndjekës cilësorë të instagramit nga burime të besueshme për të rritur faqet tuaja shpejt.

.

 

Jini të qëndrueshëm në ngarkimet tuaja

Rritja e faqes tuaj në instagram kërkon shumë përpjekje dhe qëndrueshmëri. Gjithmonë ngarkoni përmbajtje të re dhe provoni sa më shumë që të mund të optimizoni përmbajtjen tuaj për të përmbushur pyetjet e kërkimit. Postoni rregullisht përmbajtje, por mos merrni postë të bezdisshme, sepse spamming mund të jetë gjithashtu e rrezikshme për llogarinë tuaj. Thjesht qëndroni të qëndrueshëm, duke u dhënë ndjekësve tuaj ngarkime të reja çdo herë.

.

 

A do të ndalohet llogaria ime nëse blej ndjekës në Instagram?

Shumë njerëz janë të hutuar nëse blerja e shikimeve, ndjekësve ose pëlqimeve në Instagram mund t’i sjellë ata në telashe. Përgjigja e thjeshtë është JO. Llogaria juaj nuk do të ndalohet nëse blini nga një burim i besuar. Këto kompani përdorin llogari reale dhe cilësore për të ofruar ndjekësit tuaj, prandaj e bëjnë rrjedhën natyrale dhe të sigurt për të gjitha llogaritë. Në ndjekësit tuaj të blerjes në fushatën e instagramit, konsultohuni me Best Point.

.

 

A do ta ndihmojnë llogarinë time blerja e ndjekësve në Instagram?

 

Ka kaq shumë llogari në instagram që kërkojnë ndjekës masivë. Markat e Mëdha kanë ndjekës të mëdhenj sepse ata kanë ekzistuar për mjaft kohë tani.

.

Nëse jeni i ri, është e vështirë të marrësh një numër mjaft të madh ndjekësish nëse nuk blen.

Blerja e ndjekësve të Instagramit ndihmon vërtet llogari që janë të reja dhe dëshirojnë të krijojnë reputacion. Përdoruesit normalisht i besojnë llogarisë Instagram me shumë ndjekës në krahasim me ata me pak.
Prandaj shkoni përpara dhe blini ndjekës nga Best Point për të ndërtuar markën tuaj në mënyrë të sigurt.

.

 

Si Ndikon Blerja e Pasuesve të Instagram-it në markën tuaj?

Shumë njerëz duan të blejnë ndjekës në instagram por ata po mendojnë nëse kjo do të shkatërrojë markën e tyre apo edhe do të bëjë që llogaritë e tyre të ndalohen.
Nëse jeni një nga këta njerëz, atëherë jeni në vendin e duhur.

.

Ndërgjegjësimi i markës është shumë i rëndësishëm në biznesin në internet. Për të qenë në gjendje të pranoni klientë, duhet të ketë besim në të gjitha platformat tuaja, veçanërisht në ato në internet si faqet e instagramit.
Pothuajse të gjithë u besojnë faqeve me ndjekës të mëdhenj sepse besojnë në ato autentike.
Mund të fitoni ndjekje kaq masive vetëm duke blerë ndjekës të instagramit nga dyqani i ndjekësve, kompania më e besuar në botë.

.

 

Mënyrat më të mira për të rritur në mënyrë organike ndjekësit tuaj në Instagram

(1) Gjithmonë krijoni përmbajtje cilësore
Gjithmonë duhet të keni parasysh që ndjekësit tuaj duan të bashkëveprojnë me përmbajtje tërheqëse dhe interesante.

.

(2) Krijuesit e përmbajtjes duhet të krijojnë përmbajtje informuese dhe edukative.
(3) Përdorni mjetet në dispozicion të tilla si Hashtags për të marrë pamje masive dhe ndjekës
(4) Promovime në platformat e tjera të mediave sociale si facebook dhe YouTube.

.

 

E vërteta rreth blerjes së ndjekësve në Instagram

 

Shumë përdorues të instagramit do të dëshironin të blinin ndjekës, por kanë frikë se mbase po shkelin politikën e Instagram-it.
Kjo eshte e verteta. Politika e Instagram nuk është kundër blerjes së ndjekësve që janë cilësorë dhe realë. Politika është kundër marrjes së ndjekësve të rremë dhe robotëve nga burime të lira.
Nëse bleni ndjekës nga Best Point, do të merrni ndjekës të kualitetit të lartë dhe real në instagram, të cilët do të angazhohen shumë mirë me të gjitha postimet tuaja.

.

 

A është e sigurt të blini ndjekës të Instagram?

Completelyshtë plotësisht e sigurt të blini ndjekës nga Best Point. Ne përdorim përdorues të vërtetë dhe të gjitha llogaritë janë të një cilësie të lartë.
Ndjekësit do të ndërveprojnë shumë mirë me postimet tuaja për të dhënë algoritmin e instagramit dhe për të nxitur që të promovojnë postimet tuaja tek shumë përdorues të tjerë.

 

 

A mund të blej llogari në Instagram?

Shumë përdorues e bëjnë këtë pyetje. A është e mundur të blini llogari instagram nga kompania më e besuar në botë? Tani kjo është përgjigjja jonë:
Best Point Online nuk shet llogari në instagram. Ajo që ne bëjmë këtu është të promovojmë postimet tuaja ose t’ju japim ndjekës të vërtetë të instagramit.

.

 

 

Komentoni përvojën tuaj

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 1,052 reviews)
Excellent99%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Highly recommended

Rated 5.0 out of 5
June 30, 2023

Their services are just awesome.

Bushra

Amazing

Rated 5.0 out of 5
June 16, 2023

I had a wonderful experience from this company. I will surely order again

สอาด

Awesome

Rated 5.0 out of 5
June 3, 2023

I had an amazing experience

Doreen

Perfect

Rated 5.0 out of 5
June 3, 2023

I highly recommend this company

Yusif

Nice Job

Rated 5.0 out of 5
June 3, 2023

Great experience

Denis