Αγορά προβολών YouTube

Πραγματικοί θεατές

Διατήρηση 2 λεπτών – 5 λεπτών

Ξεκινά σε 24 ώρες

100% Εγγυημένη

Ασφαλής πληρωμή

 

 

 

.

Γιατί πρέπει να αγοράσω προβολές στο YouTube;

Οι πλατφόρμες δημιουργίας YouTube και βίντεο είναι πολύ δημοφιλείς στις μέρες μας. Βρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία είναι η σειρά της ημέρας. Με ένα κλικ ενός κουμπιού, μπορεί κανείς να είναι διάσημος στο Διαδίκτυο. Οι ιστότοποι ή οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το θέμα.

Οι άνθρωποι περνούν πολύ ελεύθερο χρόνο τους στο Διαδίκτυο κάνοντας κάθε είδους πράγματα. Πολλοί άνθρωποι περνούν αρκετές ώρες σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων για να βγουν από την βαρετή ζωή τους. Οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το Facebook, το Twitter και άλλες είναι πλατφόρμες όπου οι άνθρωποι μπορούν να χτίσουν μια κοινότητα. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του / της στις πλατφόρμες για να παρακολουθήσει έναν θαυμαστή. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα ταλέντα τους να γράφουν άρθρα, blogging, μοντελοποίηση, αναθεώρηση προϊόντων, vlogging κ.λπ. για να διασκεδάσουν τους οπαδούς τους σε αυτές τις πλατφόρμες. Υπάρχει τάση προβολών αγορών στο YouTube που χρειάζεται προσοχή

.

 

 

Η βιντεογραφία είναι διάσημη επειδή δεν απαιτεί ιδιαίτερο. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι οι βασικές σας δεξιότητες επεξεργασίας. Εάν είστε vlogger, φωτογράφος, ταξιδιώτης, σεφ, gamer, ηθοποιός, κωμικός, αισθητικός ή οποιεσδήποτε δεξιότητες έχετε, μπορείτε να το προβάλετε στο YouTube. Μπορείτε να τραβήξετε ένα βίντεο που πιστεύετε ότι θα αρέσει να βλέπουν οι χρήστες και να λαμβάνουν προβολές σε αυτό. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε προβολές στο YouTube εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα.

.

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πουν τον τύπο περιεχομένου που τους αρέσει και πηγαίνει προς όφελός τους. Το Vlogging είναι μια απλή δουλειά ιστιοπλοΐας που πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ενδιαφέρον. Απλώς, σηκώστε τη φωτογραφική μηχανή σας, καταγράψτε τον εαυτό σας να κάνετε ό, τι θέλετε περισσότερο, επεξεργαστείτε τις λήψεις και ανεβάστε τις στο κανάλι σας. Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν αυτό το είδος περιεχομένου πολύ ενδιαφέρον. Βοηθά τους YouTubers να αναπτύξουν το κανάλι τους. Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν προβολές στο YouTube στα βίντεό τους. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για έναν απλό και απλό τρόπο απόκτησης προβολών στα βίντεό σας. Οι χρήστες YouTube μπορούν να αγοράσουν προβολές στο YouTube για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του καναλιού τους.

.

 

 

Αναπτύξτε γρήγορα το κανάλι σας στο YouTube με οργανικές προβολές

Το YouTube διαθέτει ένα πρόγραμμα γνωστό ως Πρόγραμμα συνεργατών YouTube που βοηθά τους δημιουργούς περιεχομένου ή τους χρήστες YouTube να κερδίζουν τόσα πολλά χρήματα. Όλοι οι YouTubers μπορούν να υποβάλουν αίτηση και να αποκτήσουν πρόσβαση στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube, εάν μόνο είναι διαθέσιμο στη χώρα διαμονής τους μετά την ολοκλήρωση συγκεκριμένων απαιτήσεων που έχουν οριστεί από τους κατόχους της πλατφόρμας. Πολλοί ταλαντούχοι YouTubers αγωνίζονται να λάβουν δωρεάν προβολές στο YouTube, επομένως αγοράζουν προβολές στο YouTube.

.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε προβολές στο YouTube για να συμπληρώσετε τα κριτήρια και να αποκτήσετε πρόσβαση στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν τρόπους και μέσα για να λάβουν δωρεάν προβολές στο YouTube από το Διαδίκτυο, αλλά η πλειονότητα των YouTubers δεν το κάνουν. Ο προμηθευτής των προβολών YouTube έχει γίνει ηγέτης στον τομέα του λόγω της προσιτής τιμής των υπηρεσιών τους και της ποιότητας των προβολών YouTube που παρέχουν. Για αυτόν τον λόγο, πολλά κανάλια επιλέγουν τις υπηρεσίες προβολών αγορών του YouTube. Επιλέγουν να πάνε για αγορά προβολών YouTube για να ολοκληρώσουν τις ώρες παρακολούθησής τους, κάτι που απαιτείται.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πολλές προβολές στο YouTube εάν δυσκολεύεστε να αναπτύξετε το κανάλι σας.
Το Best Point Online ξεκίνησε σήμερα μια σημαντική εκστρατεία ευαισθητοποίησης για να βοηθήσει τους ανθρώπους να κατανοήσουν τα οφέλη που μπορεί να αποφέρει η αγορά προβολών στο YouTube. Η αγορά προβολών YouTube βοήθησε στη μετατροπή επιχειρηματικών και προσωπικών επωνυμιών και συνέβαλε στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων και τους νέους καλλιτέχνες.

.

Οι αγορασμένες προβολές είναι πραγματικές προβολές στο YouTube;

Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός όσον αφορά τις προβολές στο YouTube. Οι άνθρωποι έχουν καταφύγει στην αγορά απόψεων για να αυξήσουν την κοινωνική τους απόδειξη. Αρκετοί από τους παρόχους χρησιμοποιούν ρομπότ κατά την παράδοσή τους. Τέτοιες προβολές καταργούνται αργότερα από τον αλγόριθμο του YouTube επειδή δεν είναι έγκυρες προβολές.
Μπορείτε να λάβετε μόνο πραγματικές προβολές YouTube από εταιρείες που χρησιμοποιούν φυσικές μεθόδους κατά την παράδοσή τους. Αυτές οι προβολές υπολογίζονται ως έγκυρες προβολές και είναι καλές για όλους τους λογαριασμούς YouTube.

.

Κριτήρια για την αγορά προβολών στο YouTube

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια για την αγορά προβολών στο YouTube. Οποιοσδήποτε δημιουργός περιεχομένου YouTuber ή περιεχομένου μπορεί να αγοράσει προβολή στο YouTube εάν δεν λαμβάνει τις απαιτούμενες προβολές στα ενδιαφέροντα βίντεό του. Πολλές υπηρεσίες πωλούν προβολές YouTube υψηλής διατήρησης που φαίνονται οργανικές και σας βοηθούν να μπείτε εύκολα στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube. Οι υψηλές προβολές διατήρησης σημαίνουν όταν αγοράζετε προβολές στο YouTube, οι προβολές θα προέρχονται από χρήστες σε πραγματικό χρόνο και η πλατφόρμα θα τις εντοπίσει ως οργανικές προβολές που είναι ασφαλείς για τον λογαριασμό σας στο YouTube.

.

Δωρεάν προβολές YouTube έναντι προβολών YouTube επί πληρωμή

Εάν το ενδιαφέρον σας είναι να λάβετε ποιοτικές προβολές στα βίντεό σας, θα πρέπει να μείνετε μακριά από τις δωρεάν προβολές YouTube αγοράζοντας απλώς γρήγορες προβολές στο YouTube. Ορισμένες υπηρεσίες προσφέρουν δωρεάν προβολές στο YouTube. Πολλοί YouTubers αποκτούν προβολές από τέτοιους ιστότοπους ή πλατφόρμες μόνο για να καταλήξουν να επισημαίνονται από τον αλγόριθμο της πλατφόρμας κοινής χρήσης βίντεο. Οι υπηρεσίες που παρέχουν δωρεάν προβολές χρησιμοποιούν ψεύτικους, μη φυσικούς και ανόργανους λογαριασμούς. Ο αλγόριθμος YouTube εντοπίζει τέτοιους λογαριασμούς bot και τέτοιες ανόργανες προβολές δεν αντιπροσωπεύουν πρόσβαση στο YPP. Επομένως, είναι καλύτερο να επενδύσετε μερικά δολάρια για να αγοράσετε και να ενισχύσετε τις προβολές του YouTube αντί να λάβετε δωρεάν.

.

 

 

Περιορισμοί αγοράς προβολών YouTube

Ορισμένες συχνές ερωτήσεις περιλαμβάνουν μια πολύ σημαντική ερώτηση από τους χρήστες YouTube και τους δημιουργούς βίντεο. Συχνά ρωτούν εάν υπάρχει όριο στην αγορά προβολών YouTube. Η σύντομη απάντηση είναι ΟΧΙ. Οι χρήστες YouTube μπορούν να αγοράσουν όσες προβολές θέλουν. Οι νέοι χρήστες YouTube θα πρέπει ακόμη και να αγοράζουν περισσότερες προβολές YouTube για να ολοκληρώνουν μόνο τις ώρες παρακολούθησης. Όταν έχουν αρκετές προβολές για πρόσβαση στο YPP, μπορούν στη συνέχεια να βασίζονται στους θεατές και τους συνδρομητές τους.

Δεν υπάρχει περιορισμός σε αυτό. Μπορείτε να αγοράσετε έως και 100 προβολές και έως και πεντακόσιες χιλιάδες προβολές. Ορισμένοι πάροχοι δεν προσφέρουν περισσότερες από εκατό χιλιάδες προβολές. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα εκατομμύριο προβολές YouTube εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε. Πολύ λίγες υπηρεσίες προσφέρουν ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube. Για αυτόν τον λόγο, πρέπει να αγοράσετε 100 χιλιάδες προβολές δέκα φορές και να περιμένετε να εκραγούν τα βίντεό σας. Το YPP προσφέρει πολλά ανάλογα με τις προβολές και τις διαφημίσεις στα βίντεο. Έτσι, όσο περισσότερες απόψεις μπορείτε να έχετε, τόσο περισσότερα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε.

.

Αριθμός προβολών σε βίντεο YouTube έναντι Ισχύς κατάταξης YouTube

 

Το YouTube είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, έχουν δημιουργήσει έναν εξελιγμένο αλγόριθμο που διαχειρίζεται κάθε βίντεο που ανεβάζει στην πλατφόρμα. Ο αλγόριθμος φροντίζει ότι τα βίντεο με τεράστιο αριθμό προβολών και επισημάνσεις “μου αρέσει” κατατάσσονται υψηλότερα. Πιστεύουν ότι τέτοια βίντεο προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού και ως εκ τούτου το ωθούν σε περισσότερους ανθρώπους να το παρακολουθήσουν. Το YouTube θέλει πάντα να ικανοποιεί το κοινό και όχι τους δημιουργούς. Επομένως, εάν είστε δημιουργός και θέλετε ο αλγόριθμος του YouTube να προωθήσει τα βίντεό σας σε περισσότερα άτομα, τότε αγοράστε προβολές βίντεο YouTube.

.

Μπορώ να ενισχύσω τις προβολές του YouTube;

Εάν εργάζεστε ως δημιουργός περιεχομένου στο YouTube, ο στόχος σας πρέπει να είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να λάβετε πολλές πραγματικές προβολές στο YouTube μετά τη μεταφόρτωση των βίντεό σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να προσλάβετε έναν επαγγελματία που θα σας βοηθήσει και θα σας καθοδηγήσει στις τεχνικές για την επίτευξη των στόχων σας.
Το Best Point Online διαθέτει μηχανικούς και τεχνικούς ανθρώπους που θα διασφαλίσουν ότι τα βίντεό σας θα έχουν το καλύτερο όσον αφορά τις προβολές, έτσι ώστε το κανάλι σας να μπορεί να αναπτυχθεί πολύ γρήγορα.

.

Ποια οφέλη προσφέρουν περισσότερες προβολές στο YouTube;

Περισσότερες προβολές στο YouTube έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Τα κύρια οφέλη παρατίθενται παρακάτω:

(1) Συντελεστής κατάταξης:

Υπάρχουν εκατομμύρια βίντεο που μεταφορτώνονται καθημερινά στο YouTube. Πώς εντοπίζει ο αλγόριθμος του YouTube τα καλύτερα από τα βίντεο; Ο αλγόριθμος βασίζεται στον τρόπο που τα βίντεο λαμβάνουν προβολές γρήγορα. Στη συνέχεια, το βίντεο προωθείται σε πολλά είδη κοινού, καθώς ο αλγόριθμος γνωρίζει ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον. Αυτό αυξάνει τις δυνατότητες κατάταξης του βίντεο.

.

(2) Γρήγορη ανάπτυξη

Ο αλγόριθμος YouTube ευνοεί πάντα κανάλια με μαζικές αθροιστικές προβολές. Αυτό συμβαίνει επειδή εμπιστεύονται τέτοια κανάλια. Έτσι, η αθροιστική προβολή και ο χρόνος παρακολούθησης κάνουν το κανάλι να αναπτύσσεται γρήγορα και να έχει περισσότερους συνδρομητές.

.

(3) Περισσότερα χρήματα:

Τα κανάλια που βρίσκονται στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube βασίζονται στη διαφήμιση για χρήματα. Επειδή τα συστήματα βασίζονται στον αριθμό προβολών για την προβολή διαφημίσεων, όσο περισσότερες προβολές στο YouTube, τόσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητές σας να λαμβάνετε περισσότερες διαφημίσεις ποιότητας, αυξάνοντας έτσι τα έσοδά σας.

 

Είναι ασφαλής ή νόμιμη η αγορά προβολών YouTube;

Η πολιτική του YouTube δεν αντιτίθεται στην αγορά προβολών βίντεο. Η πολιτική αναφέρει σαφώς ότι μπορείτε να αγοράσετε προβολές εάν μόνο ο πάροχος χρησιμοποιεί γνήσιους τρόπους για την προώθηση των βίντεό σας στο κατάλληλο κοινό.
Το Best Point Online προωθεί το βίντεο στο κατάλληλο κοινό για να διασφαλίσει ότι το βίντεο λαμβάνει τις απαιτούμενες προβολές και δεσμεύσεις μόνο για να διατηρήσει τον λογαριασμό σας ασφαλή. Το έργο αγοράς προβολών YouTube γίνεται απλά με το Best Point.

.

 

Κερδίστε περισσότερες προβολές YouTube για να αυξήσετε τα έσοδά σας

Οι λογαριασμοί YouTube που δημιουργούν έσοδα ή αποτελούν μέρος του προγράμματος συνεργατών YouTube λαμβάνουν διαφημίσεις στα βίντεό σας και τα έσοδα από διαφημίσεις μοιράζονται μεταξύ του YouTube και του δημιουργού περιεχομένου.
Οι διαφημιστές πληρώνουν μεταξύ 0,01 $ και 0,03 $ ανά προβολή διαφήμισης.

Υπολογίζεται ότι κατά μέσο όρο, 1000 προβολές βίντεο κερδίζουν περίπου 5 $.
Αυτό σημαίνει ότι, όσο περισσότερες προβολές βίντεο λαμβάνετε, τόσο περισσότερα έσοδα σας.
Τι περιμένεις? Αγοράστε περισσότερες προβολές βίντεο YouTube και αυξήστε τα έσοδά σας.

Ποιοι είναι οι πιο πραγματικοί τρόποι για να λάβετε ποιοτικές προβολές στο YouTube;
Ο αλγόριθμος του YouTube είναι πολύ εξελιγμένος και μπορεί εύκολα να εντοπίσει ψεύτικες προβολές YouTube από ρομπότ. Οι εταιρείες που λένε στους πελάτες να αγοράσουν ψεύτικες προβολές ρομπότ είναι γνωστές από το YouTube και καταργούνται αμέσως.

.

Το Best Point χρησιμοποιεί το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων για να προωθήσει όλα τα βίντεό σας για να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι και όχι τα ρομπότ βλέπουν τα βίντεό σας. Αυτό σημαίνει ότι οι προβολές που αγοράστηκαν από το Best Point είναι γνήσιες και ασφαλείς.

Πόσα δευτερόλεπτα παρακολούθησης βίντεο YouTube υπολογίζονται ως προβολή;

Γενικά, το YouTube έχει δηλώσει ότι οποιαδήποτε προβολή είναι ένα βίντεο που ξεκινά από έναν άνθρωπο κατά βούληση και παρακολουθεί πάνω από 30 δευτερόλεπτα. Οτιδήποτε άλλο δεν υπολογίζεται ως προβολή.

Η παρακολούθηση ενός βίντεο YouTube Πολλές φορές μετράει ως προβολή;
Υπάρχουν δύο πράγματα που εμπλέκονται εδώ:
Η παρακολούθηση του ίδιου βίντεο πολλές φορές μετράει σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Ας υποθέσουμε ότι παρακολουθείτε ένα συγκεκριμένο βίντεο για περίπου 5 φορές, είμαι βέβαιος ότι θα μετρηθεί ως 5 προβολές, αλλά όταν παρακολουθείτε και παρακολουθείτε επανειλημμένα, παύει να μετράται ως προβολές.

Ο αριθμός των φορών που σταματά να μετράει δεν έχει καθοριστεί από το YouTube.
Εάν αρχικά παραλείψετε ένα βίντεο, αλλά περάσετε περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα σε αυτό το συγκεκριμένο βίντεο, τότε θα μετρηθεί ως βίντεο επειδή έχετε υπερβεί το όριο των 30 δευτερολέπτων.

Τι είναι η καλή διατήρηση προβολής στο YouTube;
Αυτό εξαρτάται πραγματικά από τη διάρκεια του βίντεο, αλλά οποιαδήποτε διατήρηση προβολής περίπου 70-80 τοις εκατό της διάρκειας του βίντεο θεωρείται πολύ καλή.

.

Διαγράφει το YouTube προβολές;

Το YouTube διαγράφει προβολές που δεν είναι φυσικές. Αυτό σημαίνει ότι εάν το βίντεό σας παρακολουθείται επανειλημμένα ή παρακολουθείται από ρομπότ, τότε περιμένετε από το YouTube να διαγράψει όλες αυτές τις προβολές.

Πώς να αγοράσετε προβολές YouTube;

Η αγορά προβολών YouTube ήταν πολύ απλή. Πάντα διασφαλίζουμε ότι οι χρήστες μπορούν να το κάνουν άνετα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δείτε τις απόψεις σας:
(1) Επιλέξτε τις προβολές που θέλετε.
(2) Αντιγράψτε και επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο στον διαθέσιμο χώρο.
(3) Πραγματοποιήστε την πληρωμή σας και οι μηχανικοί μας θα αρχίσουν να επεξεργάζονται την παραγγελία σας.

Πολιτική απορρήτου
Η Best Point δεν κοινοποιεί πληροφορίες σε καμία άλλη εταιρεία, ιδίως πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες μας. Τα στοιχεία σας είναι απόρρητα.

.

 

 

Σχολιάστε την εμπειρία σας

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 1,052 reviews)
Excellent99%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Highly recommended

Rated 5.0 out of 5
June 30, 2023

Their services are just awesome.

Bushra

Amazing

Rated 5.0 out of 5
June 16, 2023

I had a wonderful experience from this company. I will surely order again

สอาด

Awesome

Rated 5.0 out of 5
June 3, 2023

I had an amazing experience

Doreen

Perfect

Rated 5.0 out of 5
June 3, 2023

I highly recommend this company

Yusif

Nice Job

Rated 5.0 out of 5
June 3, 2023

Great experience

Denis