18th April 2024

Faceți comanda acum

Toate serviciile noastre funcționează perfect.

1.000 de vizionări

$
6

Telespectatori reali

Începe în 1-24 de ore

100% garantat

Plata securizata

5,000 de vizionări

$
31
 • Telespectatori reali
 • Începe în 1-24 de ore
 • 100% garantat
 • Plata securizata

10,000 de vizionări

$
61
 • Telespectatori reali
 • Începe în 1-24 de ore
 • 100% garantat
 • Plata securizata

25,000 de vizionări

$
153
 • Telespectatori reali
 • Începe în 1-24 de ore
 • 100% garantat
 • Plata securizata

50,000 de vizionări

$
305
 • Telespectatori reali
 • Începe în 1-24 de ore
 • 100% garantat
 • Plata securizata

100,000 de vizionări

$
610
 • Telespectatori reali
 • Începe în 1-24 de ore
 • 100% garantat
 • Plata securizata

 

 

 

.

De ce ar trebui să cumpăr vizualizări pe YouTube?

YouTube și platformele de realizare a videoclipurilor sunt foarte populare în zilele noastre. Suntem într-o lume în care tehnologia este la ordinea zilei. Cu un clic de buton, unul poate fi faimos pe internet. Site-urile sau platformele de social media joacă un rol major în acest sens.

.

Oamenii își petrec o mare parte din timpul liber pe internet făcând tot felul de lucruri. Mulți oameni petrec câteva ore pe site-urile de socializare pentru a ieși din viața lor plictisitoare. Platformele de socializare precum Instagram, Facebook, Twitter și altele sunt platforme în care oamenii își pot construi o comunitate. Toată lumea are șansa de a-și arăta talentul pe platforme pentru a atrage un fan. Mulți oameni își folosesc talentele de a scrie articole, blogging, modelare, revizuirea produselor, vlogging etc. pentru a-și distra adepții pe aceste platforme. Există o tendință de vizionare a cumpărăturilor pe YouTube care necesită atenție

.

 

 

Videografia este renumită deoarece nu necesită nicio specialitate. Tot ce trebuie să știți este abilitățile dvs. de bază de editare. Dacă sunteți vlogger, fotograf, călător, bucătar, jucător, actor, comediant, cosmetician sau orice alte abilități aveți, îl puteți prezenta pe YouTube. Puteți înregistra un videoclip pe care credeți că oamenilor le va plăcea să-l vizioneze și să obțină vederi despre el. De asemenea, puteți cumpăra vizualizări pe YouTube dacă vă confruntați cu el.

.

O mulțime de oameni folosesc tendințele din rețelele de socializare pentru a spune tipul de conținut care îi place oamenilor și este în avantajul lor. Vlogging-ul este o slujbă simplă de navigație pe care mulți oameni o consideră interesantă. Pur și simplu, ridicați camera, înregistrați-vă făcând ceea ce vă place cel mai mult, editați fotografiile și încărcați-le pe canalul dvs. Mulți oameni consideră că acest tip de conținut este foarte interesant. Îi ajută pe YouTube să își dezvolte canalul. Unora le este greu să obțină vizionări YouTube pe videoclipurile lor. Suntem aici pentru a vorbi despre o modalitate simplă și simplă de a obține vizualizări la videoclipurile dvs. YouTuberii pot cumpăra vizionări pe YouTube pentru a-și dezvolta canalul.

.

 

Crește-ți canalul YouTube rapid cu vizualizări organice

YouTube are un program cunoscut sub numele de Programul de parteneriat YouTube care îi ajută pe creatorii de conținut sau pe YouTube să câștige atât de mulți bani. Toți YouTube-urile pot aplica și accesa Programul de parteneriat YouTube, numai dacă este disponibil în țara lor de reședință după ce au îndeplinit cerințele specifice stabilite de proprietarii platformei. Mulți YouTuberi talentați se luptă să obțină vizionări YouTube gratuite, așa că cumpără vizionări YouTube.

.

De asemenea, puteți cumpăra vizualizări pe YouTube pentru a completa criteriile și pentru a accesa Programul de parteneriat YouTube. Unii oameni găsesc modalități și mijloace de a obține vizionări YouTube gratuite de pe internet, dar majoritatea YouTube-urilor nu. Furnizorul de vizualizări YouTube a devenit un lider în domeniul lor, datorită accesibilității serviciilor lor și calității vizionărilor YouTube pe care le furnizează. Din acest motiv, multe canale optează pentru serviciile YouTube care cumpără vizualizări. Aceștia aleg să cumpere vizionări YouTube pentru a-și finaliza orele de vizionare, ceea ce este o cerință.

.

De asemenea, puteți cumpăra o mulțime de vizionări pe YouTube dacă vă este greu să vă dezvoltați canalul.
Best Point Online a lansat astăzi o importantă campanie de conștientizare pentru a ajuta oamenii să înțeleagă avantajele pe care le poate aduce achiziționarea de vizionări YouTube. Achiziționarea de vizionări YouTube a contribuit la transformarea mărcilor de afaceri și personale și a contribuit la creșterea gradului de cunoaștere a lansărilor de produse noi și a noilor artiști.

.

 

 

Vizualizările cumpărate sunt vizualizări reale pe YouTube?

Există multă concurență când vine vorba de vizionări pe YouTube. Oamenii au recurs la cumpărarea de vederi pentru a-și spori dovada socială. Un număr destul de mare de furnizori folosesc roboți în livrarea lor. Astfel de vizualizări sunt eliminate ulterior de algoritmul YouTube, deoarece nu sunt vizualizări valide.
Puteți obține vizionări reale de pe YouTube numai de la companii care utilizează metode naturale în difuzarea lor. Astfel de vizualizări sunt considerate vizualizări valide și bune pentru toate conturile YouTube.

.

 

Criterii de cumpărare a vizualizărilor pe YouTube

Nu există un set specific de criterii stabilite pentru a cumpăra vizionări YouTube. Orice YouTuber sau creator de conținut poate cumpăra vizionare de pe YouTube dacă nu obține vizionările meritate ale videoclipurilor sale interesante. Multe servicii vând vizualizări YouTube de mare păstrare care par organice și vă ajută să intrați cu ușurință în Programul de parteneriat YouTube. Vizualizările cu păstrare ridicată înseamnă că atunci când cumpărați vizionări YouTube, vizualizările vor proveni de la utilizatori în timp real, iar platforma le va detecta ca vizionări organice, care sunt sigure pentru contul dvs. YouTube.

.

 

Vizualizări YouTube gratuite vs. Vizualizări YouTube cu plată

Dacă interesul dvs. este să obțineți vizionări de calitate la videoclipurile dvs., ar trebui să vă feriți de vizionările YouTube gratuite, cumpărând doar vizualizări rapide YouTube. Unele servicii oferă vizionări YouTube gratuite. Mulți YouTuberi obțin vizualizări de pe astfel de site-uri web sau platforme doar pentru a ajunge să fie semnalate de algoritmul platformei de partajare video. Serviciile care oferă vizualizări gratuite utilizează conturi false, ne-naturale și anorganice. Algoritmul YouTube detectează astfel de conturi bot și astfel de vizualizări anorganice nu iau în considerare accesul la YPP. Prin urmare, este mai bine să investiți câțiva dolari pentru a cumpăra și a spori vizionările YouTube în loc să le obțineți gratuit.

.

 

Limitări de cumpărare a vizualizărilor YouTube

Unele întrebări frecvente includ o întrebare foarte importantă din partea YouTube și a creatorilor de videoclipuri. Adesea întreabă dacă există vreo limită la cumpărarea vizualizărilor YouTube. Răspunsul scurt este NU. YouTuberii pot cumpăra câte vizualizări doresc. Noii YouTuberi ar trebui chiar să cumpere mai multe vizionări de pe YouTube pentru a-și finaliza doar orele de vizionare. Atunci când au suficiente vizualizări pentru a accesa YPP, se pot baza apoi pe spectatorii și abonații lor.

.

Nu există nicio limitare la aceasta. Puteți cumpăra până la 100 de vizualizări și până la cinci sute de mii de vizionări. Unii furnizori nu oferă mai mult de o sută de mii de vizualizări. De asemenea, puteți cumpăra un milion de vizionări YouTube dacă sunteți dispus să plătiți pentru aceasta. Foarte puține servicii oferă un milion de vizionări YouTube. Din acest motiv, trebuie să achiziționați 100 de mii de vizualizări de zece ori și să așteptați să vă explodeze videoclipurile. YPP oferă multe oferte în funcție de vizionările și anunțurile din videoclipuri. Deci, cu cât poți avea mai multe vizualizări, cu atât poți câștiga mai mulți bani.

.

 

Numărul de vizualizări pe YouTube Video vs. Puterea de clasare YouTube

 

YouTube fiind al doilea motor de căutare cel mai vizitat din lume, au construit un algoritm sofisticat care gestionează fiecare videoclip încărcat pe platformă. Algoritmul se asigură că videoclipurile cu un număr masiv de vizionări și aprecieri sunt clasate mai sus. Ei cred că astfel de videoclipuri captează interesul publicului și, prin urmare, îl împing pe mai mulți oameni să vizioneze. YouTube dorește întotdeauna să satisfacă publicul și nu creatorii. Prin urmare, dacă sunteți creator și doriți ca algoritmul YouTube să vă promoveze videoclipurile către mai mulți oameni, atunci cumpărați vizionări video YouTube.

.

 

Pot îmbunătăți vizualizările YouTube?

Dacă lucrați ca creator de conținut pe YouTube, obiectivul dvs. ar trebui să fie modul în care puteți obține multe vizionări reale YouTube după încărcarea videoclipurilor dvs. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să angajezi un profesionist care să te asiste și să te orienteze către tehnicile de realizare a obiectivelor tale.
Best Point Online are ingineri și oameni tehnici care se vor asigura că videoclipurile dvs. vor obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește vizionările, astfel încât canalul dvs. să crească foarte repede.

.

 

Ce beneficii oferă mai multe vizualizări pe YouTube?

Mai multe vizualizări pe YouTube au multe avantaje. Avantajele majore sunt enumerate mai jos:
(1) Factor de clasificare:
Există milioane de videoclipuri încărcate zilnic pe YouTube. Cum detectează algoritmul YouTube cel mai bun videoclip? Algoritmul se bazează pe modul în care videoclipurile primesc rapid vizionări. Videoclipul este apoi promovat pentru mulți public, deoarece algoritmul știe că este suficient de interesant. Acest lucru crește potențialul de clasare al videoclipului.

.

(2) Creștere rapidă
Algoritmul YouTube favorizează întotdeauna canalele cu vizualizări cumulative masive. Acest lucru se datorează faptului că au încredere în astfel de canale. Deci, vizualizările cumulate, plus timpul de vizionare, fac ca canalul să crească rapid și să obțină mai mulți abonați.

.

 

(3) Mai mulți bani:
Canalele care fac parte din Programul de parteneriat YouTube se bazează pe reclame pentru bani. Deoarece sistemele se bazează pe numărul de vizualizări pentru a afișa anunțuri, cu cât sunt mai multe vizualizări pe YouTube, cu atât sunt mai mari șansele de a primi mai multe anunțuri de calitate, crescând astfel veniturile.

.

 

Cumpărarea vizualizărilor YouTube este sigură sau legală?

Politica YouTube nu este împotriva achiziționării de vizionări video. Politica prevede în mod clar că puteți cumpăra vizionări dacă numai furnizorul folosește modalități autentice de a vă promova videoclipurile către publicul adecvat.
Best Point Online promovează videoclipul către publicul adecvat pentru a se asigura că videoclipul primește vizionările și angajamentele necesare doar pentru a vă menține contul în siguranță. Proiectul de cumpărare a vizualizărilor YouTube se face pur și simplu cu Best Point.

.

Obțineți mai multe vizualizări pe YouTube pentru a vă crește veniturile
Conturile YouTube care sunt generate de bani sau fac parte din programul de parteneriat YouTube primesc anunțuri pe videoclipurile dvs., iar veniturile din publicitate sunt partajate între YouTube și creatorul de conținut.
Agenții de publicitate plătesc între 0,01 și 0,03 USD pe afișare.

Se estimează că, în medie, 1000 de vizionări ale videoclipurilor câștigă aproximativ 5 USD.
Aceasta înseamnă că, cu cât obțineți mai multe vizionări ale videoclipurilor, cu atât veți crește venitul.
Ce mai astepti? Cumpărați mai multe vizionări video YouTube și creșteți-vă veniturile.

.

 

Care sunt cele mai autentice modalități de a obține vizionări YouTube de calitate?

Algoritmul YouTube este foarte sofisticat și poate detecta cu ușurință vizualizări YouTube false de la roboți. Companiile care le spun clienților să cumpere vizualizări false ale robotului sunt cunoscute de YouTube și sunt eliminate instantaneu.
Best Point folosește marketingul social media pentru a vă promova toate videoclipurile pentru a vă asigura că oamenii și nu roboții vă văd videoclipurile. Aceasta înseamnă că vizualizările cumpărate de la Best Point sunt autentice și sigure.

.

 

Câte secunde de vizionare a videoclipurilor YouTube contează ca vizionare?

În general, YouTube a declarat că orice vizionare este un videoclip inițiat de o ființă umană după bunul său plac și vizionat peste 30 de secunde. Orice altceva nu este considerat ca o vedere.

Vizionarea unui videoclip pe YouTube de mai multe ori contează ca vizualizare?
Există două lucruri implicate aici:
Urmărirea aceluiași videoclip de mai multe ori contează până la un anumit punct. Să presupunem că vizionați un anumit videoclip de aproximativ 5 ori, sunt sigur că acesta va fi numărat ca 5 vizionări, dar atunci când vizionați și vizionați în mod repetat, acesta încetează să mai fie numărat ca vizionări.

.

De câte ori încetează să mai conteze nu a fost specificat de YouTube.
Dacă inițial treceți printr-un videoclip, dar petreceți mai mult de 30 de secunde pe respectivul videoclip, atunci acesta va fi contorizat ca un videoclip, deoarece ați depășit pragul de 30 de secunde.

.

 

Ce este o reținere de vizualizare bună pe YouTube?

Acest lucru depinde de fapt de lungimea videoclipului, dar orice reținere a vizualizării în jur de 70-80 la sută din lungimea videoclipului este considerată a fi foarte bună.

.

 

YouTube șterge vizualizările?

YouTube șterge vizualizări care nu sunt naturale. Aceasta înseamnă că, dacă videoclipul dvs. este vizionat în mod repetat sau este urmărit de roboți, atunci așteptați-vă ca YouTube să șteargă toate aceste vizualizări.

Cum să cumpărați vizionări YouTube?
Cumpărarea vizualizărilor YouTube a fost foarte simplă. Ne asigurăm întotdeauna că utilizatorii pot face acest lucru în mod convenabil. Urmați pașii de mai jos pentru a obține opiniile dvs.:
(1) Selectați vizualizările dorite.
(2) Copiați și lipiți adresa URL a videoclipului în spațiul furnizat.
(3) Efectuați plata dvs. și inginerii noștri vor începe procesarea comenzii dvs.

.

Politica de Confidențialitate
Best Point nu dezvăluie nicio informație către nicio altă companie, în special informații despre clienții noștri. Informațiile dvs. sunt private.

.

 

 

Comentează experiența ta

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 1,052 reviews)
Excellent99%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Highly recommended

Rated 5.0 out of 5
June 30, 2023

Their services are just awesome.

Bushra

Amazing

Rated 5.0 out of 5
June 16, 2023

I had a wonderful experience from this company. I will surely order again

สอาด

Awesome

Rated 5.0 out of 5
June 3, 2023

I had an amazing experience

Doreen

Perfect

Rated 5.0 out of 5
June 3, 2023

I highly recommend this company

Yusif

Nice Job

Rated 5.0 out of 5
June 3, 2023

Great experience

Denis