19th April 2024

Vendosni porosinë tuaj tani

Të gjitha shërbimet tona funksionojnë në mënyrë perfekte.

 

1000 ORË

$
40

Llogaritë e cilësisë

Dorëzimi natyral

Shikuesit e vërtetë

Fillon në 24 orë

100% e garantuar

Pagesë e Sigurt

2000 ORË

$
80

Llogaritë e cilësisë

Dorëzimi natyral

Shikuesit e vërtetë

Fillon në 24 orë

100% e garantuar

Pagesë e Sigurt

3000 ORË

$
121

Llogaritë e cilësisë

Dorëzimi natyral

Shikuesit e vërtetë

Fillon në 24 orë

100% e garantuar

Pagesë e Sigurt

4000 ORË

$
161

Llogaritë e cilësisë

Dorëzimi natyral

Shikuesit e vërtetë

Fillon në 24 orë

100% e garantuar

Pagesë e Sigurt

 

 

.

Pse të duhen orët e shikimit të YouTube?

 

Krijuesit e përmbajtjes që duan të fitojnë para nga videot e tyre kanë nevojë për fitim parash. Një kërkesë kryesore për të fituar para në YouTube është 4000 orë. Prandaj është e mençur të blini orët e shikimit dhe të fitoni të gjitha kërkesat dhe të aplikoni për të hyrë në programin partner.

.

 

A mund të blej orët e shikimit të YouTube?

 

Marrja e 4000 orëve në YouTube është çdo krijues i përmbajtjes që sapo po fillon ëndrra. Ju mund ta merrni me lehtësi kohën e shikimit duke shpenzuar disa dollarë për të fituar para nga llogaria juaj.

Best Point është e vetmja kompani që përdor metoda të sigurta për të ofruar shërbimet tona. Blerja e kohës së shikimit në YouTube është vendimi më i zgjuar që çdo krijues mund të marrë ndonjëherë. Kjo e bën udhëtimin tuaj të shkurtër dhe shkurton shumë ngutje nga jeta juaj duke u përpjekur të fitoni monetarizim.

.

 

Si të blini orët e shikimit të YouTube?

 

Të marrësh 4000 orë kohë shikimi në YouTube nuk është e lehtë. Prandaj, Best Point ka hedhur hapa të thjeshtë për t’i bërë të gjithë të kenë mundësi të shikojnë kohën pa ndonjë problem.

.

Ndiqni këto hapa:

Futni lidhjen e videos tuaj në kutinë.
Pastaj, zgjidhni sasinë e kohës së shikimit që dëshironi. (Mund të blini 1000 deri në 4000).
Së fundmi, klikoni në ‘Shto në shportë’ ose ‘Bleni Tani’ për të përfunduar procesin.

A e dini sa e thjeshtë është të blini kohë shikimi nga ne? Siç sugjeron emri ynë, Pika më e mirë gjithmonë jep cilësinë më të mirë në industri.

.

 

A është e sigurt të blini Orët e shikimit në YouTube?

 

Blerja e orëve të shikimit në YouTube nga Best Point është shumë e sigurt. Ne përdorim metoda natyrale për t’i çuar videot tuaja në llogarinë aktive për të parë dhe fituar orët e shikimit.

.

 

Sa orë kohë shikimi ju nevojiten në YouTube?

 

Një gjë që duhet të vini re është algoritmi i YouTube varet shumë nga orët e shikimit. Edhe pse ju duhen 4000 orë për të fituar para në YouTube, fitimi i më shumë orëve të shikimit është i mirë për rritjen e kanalit tuaj.

.

 

A llogaritet sërish riprodhimi i një video si pamje?

 

YouTube për fat të mirë llogarit riprodhimin e një video përtej 30 sekondave si shikime.

.

 

A i numëron YouTube pikëpamjet e mia personale?

 

Shikimi i videos suaj mund të llogaritet si një pamje por shikimi i shumëfishtë i videos suaj mund të rezultojë në fshirjen e disa shikimeve.

.

 

A është e ligjshme të blini orët e shikimit në YouTube?

 

YouTube nuk është kurrë kundër blerjes së orëve cilësore dhe natyrale të shikimit. Ata janë vetëm kundër kompanive që përdorin robotë në shpërndarjen e tyre.

.

 

A mund të ndalohem për blerjen e Orëve të Shikimit në YouTube?

 

YouTube kurrë nuk do të ndalojë asnjë kanal që blen orë shikimi nga ne, sepse ne përdorim metoda natyrale. Në fakt, ne kurrë nuk kemi hasur në ndonjë çështje të tillë për shumë vite.

.

 

Si llogariten Orët e Shikimit të YouTube?

 

YouTube gjurmon 365 ditët e fundit të kohës së shikimit. Gjatë asaj kohe, duhet të keni 4000 orë shikimi.

Çfarë është 4000 orë në minuta?

4000 orë kohë shikimi = 240,000 minuta.

.

 

 

Komentoni përvojën tuaj

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 1,052 reviews)
Excellent99%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Highly recommended

Rated 5.0 out of 5
June 30, 2023

Their services are just awesome.

Bushra

Amazing

Rated 5.0 out of 5
June 16, 2023

I had a wonderful experience from this company. I will surely order again

สอาด

Awesome

Rated 5.0 out of 5
June 3, 2023

I had an amazing experience

Doreen

Perfect

Rated 5.0 out of 5
June 3, 2023

I highly recommend this company

Yusif

Nice Job

Rated 5.0 out of 5
June 3, 2023

Great experience

Denis